Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

27 april 2017

Så fungerar det

Specialjackpottar hos Lottoland!

Ibland är stort, inte stort nog. Så, även när vi har en större mångmiljon, eller till och med mångmiljard jackpot känner vi ibland för att göra jackpotten ÄNNU större! Då Lottoland är det enda företaget som kan göra detta, och då storleken på dessa enorma jackpots kan vara svåra att greppa så har vi skrivit denna artikel där vi förklarar lite mer ingående hur det hela fungerar och hur du kan vinna dessa enorma, exklusiva jackpots. 

Specialjackpottar hos Lottoland!

Har du någon gång sett en jackpot på vår hemsida som såg långt större ut än den officiella jackpotten? Det är faktiskt inget stavfel. Att skriva 6 istället för 5 skulle vara ett stavfel. Men att ha en jackpot som är över 1 miljard kronor högre än den officiella jackpotten är inget stavfel – det är vad vi kallar en Specialjackpot!

Så anledningen till att vi är det enda företaget som annonserar den högre jackpotten beror på att vi är det enda företaget som kan erbjuda detta. Men hur kan vi egentligen göra det?

Fördelarna med att spela på lotto?

Lottolands affärsmodell är kort och gott, lotterispel. Egentligen är det precis som vilket annat spel som helst. Du väljer vad du vill spela på och lägger din insats. Skulle du besegra oddsen, så kan det betala sig rejält. Speciellt på lotto!

Det är ungefär som om du går till din lokala spelbutik och spelar på oddset, eller tipset men istället spelar du på utfallet av en lotteridragning. Men givetvis med en stor skillnad, det är kanske inte så ofta man hör om någon som vinner hundratals miljoner på sportspel hos den lokala spelbutiken.

Då du hos Lottoland spelar på utfallet av en lotteridragning, och vi betalar ut alla vinster direkt till dig så är vi inte begränsade av hur stor den officiella jackpotten är. Vi tillåter oss att göra jackpotten ännu större. Vi kallar dem Specialjackpots och vi håller dem ofta i samband med helgdagar eller andra speciella event. 

Exklusiv Special-jackpot!

I skrivande stund har vi till exempel en Specialjackpot på Powerball, hela 4,4 miljarder kronor har vi trissat upp jackpotten till! Detta kan jämföras med den officiella jackpotten som ligger på lite drygt en miljard kronor. Alltså ligger vår Specialjackpot på MegaMillions på smått otroliga 3,4 miljarder kronor högre än den officiella jackpotten. Det är vad man kan kalla en hyfsad förbättrad jackpot och dessa specialjackpots är helt unika här hos Lottoland! 

Sverige på tur för en större vinst?

Sverige har inte riktigt varit lika lyckosamma när det gäller att kamma hem storvinster på exempelvis EuroJackpot om vi jämför med Tyskland, eller våra grannländer Finland och Danmark som alla haft en rejäl portion tur på sina sidor och lyckats plocka hem rejäla vinster på hundratals miljoner kronor. Sveriges största vinst på EuroJackpot ligger på lite drygt 30 miljoner kronor och vanns av en lycklig spelare i april förra året. Kanske är det dags för Sverige att nu plocka hem en jackpot modell större? 

Världens största jackpots!

En så kallad rullpott är en huvudingrediens för att kunna skapa stora jackpots – och våra Specialjackpots är inte alls annorlunda. Så,  som vid ordinarie jackpots, blir det ingen jackpotvinnare så rullar jackpotten över till kommande dragning, med ytterligare en summa pengar som läggs till på den föregående jackpotten.

När det gäller Lottolands Specialjackpots så startar jackpotten på en enorm summa och varje gång det inte blir någon jackpotvinnare så lägger vi på ännu mera pengar på jackpotten! Detta leder ibland till att våra exklusiva Specialjackpots ibland är dubbelt, tredubbelt eller till och med fyra gånger så stora som den officiella jackpotten!

Wow – så när hålls nästa specialjackpott?

Som nämnt ovan så hålls en specialjackpot på PowerBall just nu, den vill ni inte missa! En av anledningarna till att våra Specialjackpots är så speciella, förutom deras enorma storlek såklart, är att vi gillar att hålla dem hemliga och överraska våra spelare med dem under hela året. Så tilltalas du av tanken och möjligheten att vinna superstora jackpots se till att du besöker oss regelbundet, så att du inte missar Specialjackpot! Om du inte redan gör det, se till att du följer oss på Facebook där du dagligen hittar fina tävlingar och kampanjer för alla dina favoritlotterier. 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.