Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

29 augusti 2014

På semester

Vart skulle du gömma din vinstlott?

Om du vinner jackpotten på 127 miljoner kr med Euro Millions, fortsätter du med den planerade semestern eller hämtar du ut vinsten och åker på lyxsemester istället? Det var precis den frågan ett par satt och klurade på bara dagar innan det var dags att resa. Vad skulle du göra i deras situation? Skulle du kunna slappna av när du vet att något värt över 120 miljoner kronor ligger hemma och väntar?  

Vart skulle du gömma din vinstlott?

Paret från den lilla staden Issoire, i centrala Frankrike, valde att åka på den planerade semestern och hämta ut vinsten när de kommit hem. Det franska Euro Millions-lotteriet sina spelare 60 dagar att hämta ut vinsten, vilket är gott om tid för vinstparet, men vad gör man av lotten medan man är ute och reser? Kan man verkligen njuta av semestern när man har ett litet papper värt 120 miljoner kronor som ligger hemma och väntar? Finns det verkligen en bra plats att gömma lotten och - även om du hittar en plats - kan du hålla det hemligt under så lång tid?

Kan ni tro att paret valde att gömma lotten mitt i smutstvätten? Skulle ni våga lägga lotten där? Å andra sidan, vem stjäl smutstvätt om man gör inbrott hos någon. Det var så paret tänkte när de försiktigt lade in lotten mellan smutsplaggen. De kunde därför lugnt och sansat åka iväg på sin semester, lägga sig på stranden och ge tanken ett leende - att när det kommer tillbaka till Frankrike är de miljonärer!

Skulle du ta risken? Fast egentligen behöver du ju inte riskera någonting alls, eftersom det nu går att spela Euro Millions eller andra stora lotterier online på Lottoland.se! Det kan knappast bli säkrare att spela på lotto. Dessutom är det enkelt och smidigt att sätta sig vid datorn, spela på sina favoritnummer och vänta med spänning på att bli kontaktad om att drömvinsten automatiskt trillat in på ditt konto. Du vinner precis lika mycket (eller mer, om du spelar med DubbelJackpot) och du behöver aldrig oroa dig för att lotten utlöper efter 60 dagar - det gör den inte hos Lottoland! Lycka till i din nästa dragning! 

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1