Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

01 augusti 2016

Special-jackpot hos Lottoland!

Ytterligare rekordvinst med EuroJackpot

Man får nog anta att någon, eller några i delstaten Hessen i Tyskland hade anledning att fira in helgen lite extra då en av de högsta EuroJackpot vinsterna någonsin föll ut under fredagskvällen, hela 84,8 miljoner euro blev vinsten efter att numren 4, 8, 22, 36, 44 samt 5 och 10 dragits i Helsingfors. Även det näst största lotteriet i Europa, EuroMillions bjöd på en riktig storvinst i fredags då en lyckost från England vann hela 72,4 miljoner euro.

Ytterligare rekordvinst med EuroJackpot

EuroJackpot skriver historia igen!

Det vara bara några månader sedan en spelare i Tyskland plockade hem lite drygt 76,8 miljoner euro och nu var det alltså dags för Tyskland att återigen kamma hem en jättevinst på detta omåttligt populära lotteri.

Tyskland har förövrigt vunnit flera större vinster på EuroJackpot, landet har plockat hem 5 av de 10 största vinsterna genom tiderna på EuroJackpot, och det är i synnerhet delstaten Hessen som varit lyckosam då 3 av 5 av dessa storvinster gått till delstaten i västra Tyskland. 

De 10 högsta vinsterna på EuroJackpot

* Senast uppdaterad 18 april, 2017


Fler miljonvinster att hämta

Du behöver inte misströsta om du inte hade lyckan med dig i förra veckans dragningar, redan nu till veckan kommer nya chanser på storvinster.

Vad sägs om till exempel 368 miljoner kronor på EuroMillions, eller 164 miljoner kronor på EuroJackpot? Dessutom har vi denna vecka en specialjackpot på världens största lotteri, PowerBall. Hela 4,9 miljarder kronor kan en lycklig vinnare komma att glädjas åt i vår unika special-jackpot. Lycka till i jakten på miljonerna!

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.