Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

06 juli 2016

Spara på slantarna!

5 sätt att spela lotto gratis eller med rabatt

Lottoland erbjuder både dig som gammal och ny spelare flera olika sätt att spela lotto gratis eller med en rabatt. Kolla in våra bästa spartips på våra lotterier här! 

5 sätt att spela lotto gratis eller med rabatt

Lottolands lottobolag på Facebook

Du har väl inte missat att följa Lottoland på Facebook? Varje vecka ger vi våra följare möjligheten att spela gratis i vårt lottobolag. Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att gilla och kommentera vårt inlägg. Varje tisdag ger vi även våra följare en chans att vinna hela 100,000 kronor på MINI Lotto. Varför inte tagga en kompis och därmed ha chansen att vinna tillsammans?

Vinner vi mer än ett belopp på 100 000 kronor delas vinsten lika mellan alla som har gillat och kommenterat vårt inlägg. Skulle vi vinna en summa som understiger 100 000 kronor kommer vi att donera vinsten till ett välgörande ändamål. Det är vad man skulle kunna kalla en win-win situation. Du har en chans att vara med och dela på en rejäl hacka, och skulle vi vinna en mindre summa så går pengarna till något bra. Du kan även vinna gratisspel och annat smått och gott under veckan. 

Nya kunder får ett gratisspel just nu 

Första gången du spelar hos lottoland har du som ny kund möjligheten att spela helt gratis då vi ger nya kunder ett gratisspel.

Spela lotto med en rabattkupong

Du som är medlem hos lottoland tar automatiskt emot våra nyhetsutskick, vi skickar inte ut dessa för att fylla din inkorg eller göra din dag besvärlig. Vi har istället målsättningen att erbjuda dig fina rabattkuponger på alla våra populära lotterier.

Exempelvis kan du få en rabatt om du väljer att prenumerera på lotto. Men det händer också att vi då och då skickar ut en gratisrad eller rabattkupong för dig som väljer att spela flera rader på ett lotteri.

Håll ögonen öppna för våra nyhetsutskick, det kan tveklöst löna sig. Om du inte mottar dem kan du närsomhelst ändra dina meddelandeinställningar under din kontomeny. Givetvis gäller samma sak om du ej längre önskar att ta del av våra nyhetsutskick.

Om du inte längre får några nyhetsutskick kan detta bero på att nyhetsutskicken är filtrerade som spam och då ligger i din spammap. Skulle det vara så behöver du bara lägga till avsändaren i din adresslista så att din e-post känner igen oss. 

Du behöver inte knata ner till det lokala spelutbudet utan kan enkelt lämna in dina rader genom vår hemsida. Vilket vi givetvis tycker är enklare, du riskerar inte att tappa bort din lott, du kan skydda dina nummer, dubbla din jackpot och spara en hel del pengar. 

Håll utkik efter våra tävlingar

Tävla med oss på Facebook!

Får du inte nog av gratisrader, lottorabatter och lottobolag? Du missar väl inte att kolla in vad vi sysslar med på Facebook? Förutom att du har chansen att helt gratis vinna storkovan håller vi regelbundet olika tävlingar och andra roliga aktiviteter. 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.