Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

18 september 2015

Ny vinnare hos Lottoland

Andreas från Uddevalla vinner stort

Vår senaste svenska vinnare kommer från Uddevalla och heter Andreas – läs vad han planerar att göra för pengarna han vann på Irlands Lotto. 

Andreas från Uddevalla vinner stort

Källa: bilden ovanför är från Lottolands tv-reklam. 

Hos Lottoland kröner vi ständigt nya vinnare på världens största lotterier. De kommande veckorna kommer vi försöka intervjua en del av dem, så att ni läsare får en inblick i hur det går till när man vinner hos oss, samt lite rolig information om vinnarna själva. 

 

Andreas från Uddevalla

Andreas vill helst inte vara med på bild, men har ingenting emot att bjuda på en vinnarintervju över telefon.

– Det känns helt sjukt. Verkligen otroligt, säger han när vi ringer upp.

Vår senaste storvinnare bor i Uddevalla och jobbar på en billackeringsfirma. Han plockade hem närmare 239 000 kr på Irlands Lotto.

Vår Uddevallabo spelade med slumpvalda nummer, något som den här gången alltså gav rejäl utdelning. Pengarna rapporteras, föga förvånande, att sitta fint. 

– Det är skönt att nu ha en buffert på konto och samtidigt kunna resa till värmen, säger Andreas.

Men en resa är inte det enda pengarna ska räcka till. Andreas son börjar komma upp i mopedmyndig ålder, något som givetvis ska firas:

– Något roligt ka jag hitta på med grabben. Det börjar ju bli dags att lägga in pengar på mopedkontot, sånt kostar ju nu för tiden. 

Vi tvekar inte på att Andreas nu har råd med både moped och utlandsemester och önskar vår vinnare fortsatt lycka till. 

 

Irlands Lotto

Andreas vann som sagt på Irlands Lotto. En något otippad produkt. Det är inte vårt populäraste lotteri, men erbjuder ändå goda vinstchanser. Andreas landade i Vinstnivå 2 genom att pricka 5 + 1 rätt.

Nedanför finner du mer information om lotteriet.

  • Pris: 20 per rad, 5 kr extra för tilläggsspelet IrishLotto+
  • Antal nummer: 1-47
  • Dragning: Onsdagar och lördagar
  • Antal vinstnivåer:

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!