Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

18 maj 2015

Ny milstolpe!

Lottoland firar 1 miljon spelare!

Lottolands miljonte spelare fick möjlighet att fira i stil. Vi lät honom glida runt i en Porsche 911 över en helg. Det verkar som han fått mersmak av det goda här i livet.

Lottoland firar 1 miljon spelare!

Det blev Jan, en tysk familjefar från Frankfurt, som fick äran att bli spelare nummer 1 000 000 hos Lottoland.  Läs vår intervju med den förlägne tysken och vad han tyckte om att få prova på ett riktigt vrålåk över en helg.

Jan jobbar i miljöskyddsbranschen, men säger även att hans ”två barn är ännu ett heltidsjobb.” Han tycktes något överraskad när vi kontaktade honom med de goda nyheterna.

– Jag trodde ni hade passerade en miljon spelare för längesen, säger han och smickrar oss upp över öronen. 

Givetvis tackade han inte nej till vårt erbjudande att få åka lite bil. 

Jan, en karl med smak för det goda i livet 

Lottoland firar 1 miljon spelare!

Det verkar som vi fick tag i en riktig lottofantast. Och tur var väl det. Jan delar vår passion för turspel.

– Det är ett schyst sätt att slappna av. Och med lite tur kan man vinna rejält och uppfylla alla ens drömmar.

– Dessutom slipper jag springa ner till spelbutiken när jag spelar hos Lottoland, fortsätter han. Man får intrycket att tid är minst lika mycket värt för Jan som pengar.

Men inte är han direkt någon allätare när det kommer till lotto. Nej, det är Tysklands Lotto som gäller, eller Lotto 6aus49 som det kallas borta i förbundsrepubliken. Han sysslar inte heller med slumprader eller annat tjafs.

– Jag spelar med min pappas gamla nummer. Någon gång måste de sitta, säger han bestämt.

När vi frågar hur mycket pengar han skulle behöva vinna för att sluta jobba helt och hållet svarar visar sig Jan vara en vän av flit och arbete.

– Jag skulle aldrig sluta jobba utan skulle bara försöka ge mina barn en normal tillvaro, men se till att vi unnade oss själva något extra då och då.

Hissnande hastigheter på Autobahn

Jan tvekade inte att ta emot vårt erbjudande om att köra en Porsche 911 över en helg. Han tog även med sig några kompisar på körturen, samt sin yngsta grabb.

– Tillsammans gjorde åkte vi fram som dårar på motorvägen och i stan, säger en Jan som verkar ha fått blodad tand för det snabba livet.  

Vi får passa på att önska Jan ett fortsatt lycka till och hoppas att hans pappas nummer sitter någon gång. Till alla er andra: denna lottovecka domineras av de amerikanska lotterierna MegaMillions och PowerBall. Glöm inte att skicka in dina rader innan dragningen.

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!