Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

25 november 2014

Låt dig inspireras eller förfäras!

Bildspecial: Res med de rikaste på Instagram

De är unga, rika och ständigt på resande fot. Häng med medlemmarna av världens jetset, som smörjt kråset sen barnsben. Låt dig inspireras till att resa – eller förfäras över hur gräddan lever. Skulle du visa upp din förmögenhet på Instagram om du kammade hem över 400 miljoner kronor på EuroMillions?

Bildspecial: Res med de rikaste på Instagram

 

Yachten på drömvinsten 

Okej, till och med vi vet att det uttalas "jåt". En fritidsbåt av det större slaget är ett måste för alla miljardärer (och deras barn). Vi har ingen aning om huruvida ynglingarna på bilden själva betalat för båten. Vår gissning är att de inte har det. 

Solens rike

Solen går ner över oss alla, men endast de rika har nöjet att se den gå ner från fören av en lyxyacht.  

Ett spartips

Även gräddan sparar på krutet ibland. Varför bygga en helikopterplatta när din privata tennisbana fungerar lika väl? 

Verbier, Schweiz 

"Bekymmerslös man i alpmiljö". Så, vi döpte nyss det här konstverket! Vi vill inte råka ut för näthat och frågar därför inte vad du skulle kalla den. Eller, okej, vad skulle du döpa den här bilden till, om du blev tvungen att hänga den på väggen? 

New York, New York 

Uppgradera ditt hotellrum nästa gång du reser till det stora äpplet. Något annat kommer inte duga efter att ha sett den här lyan. Var bodde du senast du besökte New York? 

Portofino, Italien

Trodde du den franska rivieran var den enda som gällde för världens bemedlade damer och herrar? Tänk om! Italienska rivieran och byn Portofino har varit ett lyxigt resemål sedan långt tillbaka. Det var bland annat här som Richard Burton satte en ring på Elizabeth Taylors finger. Glammigare än så blir det inte – hur gärna kidsen på bilden än försöker. 

Lysande utsikter

Aj aj, vi ger upp. Ta oss härifrån. Vi vill dit. Vi vill dit! Här har vi Portofino igen. Har det någonsin sett så läckert ut? 

Lord Howeön 

Mellan Nya Zeeland och Australien, i Tasmanhavet, finner vi Lord Howeön. Där finner vi också en pool, ett glas juice (eller en mimosa?) och en svinrik tjej. 

En diva på Maldiverna 

Vi börjar se ett genomgående tema här. En infinity pool – en evighetspool – tycks vara ett måste på lyxsemestern. Luta dig tillbaka, kolla ut över poolkanten och se den flyta samman med havet. Magiskt. 

 

Ett vykort i hundramiljonersklassen 

Ibland blir det långtråkigt med vykortsutsikter. Då kan man gärna göra sig en kopp te och vända dem ryggen till, särskilt om man är en surmulen miljardärättling. 

Igeldo, San Sebastián 

San Sebastián är en av Baskiens höjdpunkter. På tal om höjder, den intilligande bergsbyn Igeldo går inte av för hackor den heller. San Sebastián är också det ett lyxresemål med anor. Diverse kungafamiljer kan sedan mer än hundra år tillbaka ses dra hasorna efter sig i den idylliska provinshuvudstaden. 

Svindlande höjder 

Franska rivieran, eller Cote d'Azur som de säger på inhemska, är också den en populär destination för världens tätaste ungar. För att till fullo ta del av vad den franska kuststräckan har att erbjuda så krävs det givetvis några slantar inne på kontot. 

KSSS framstår som sneseglare

Det Kungliga svenska segelsällskapet (KSSS) kan ta av sig mjukisbrallorna och slänga sig i väggen. Lämna digestivekexen och termosen hemma! Så här ser det ut när världens rikaste tillbringar semestern ombord. Var befinner de sig? Inte i skärgården i alla fall. 

Sydön, Nya Zeeland 

Nya Zeeland bjuder inte bara på bungeejump, hober och regn. Här finns också arkitektritade hus och fagra, sommarklädda damer. 

Bli din egen lyckas smed

Du kanske inte själv skulle välja ett skylta med din förmögenhet på sociala medier. Men vi hoppas ändå att du låtit dig inspireras av några av resmålen ovanför. Vart skulle du resa om du kom över en jackpot? 

 

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1