Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

23 september 2014

Poul Hjortsbøl och hans söner

Dansk pappa vinner på lotto – se filmklippet!

Poul Hjortsböl vann 15 miljoner danska kronor på lotto. När han skulle berätta de glada nyheterna för sina två grabbar så valde han att filma deras reaktion. Och vilken reaktion det blev. 

Dansk pappa vinner på lotto – se filmklippet!

I videon får vi oss en dansk lektion i hur man uttrycker sig då man blir överraskad positivt överraskad: Oh my gooood!

Filmklippet har snabbt spridits på nätet. Kanske just på grund av hans tonårsgrabbars roliga reaktion.

I videon kan man se hur pappan lägger fram 5000 kr var åt sönerna. Sen drar han fram 5000 kr till. Slutligen slänger han fram hela 50 000 danska kronor på bordet – något som får sönerna att flippa totalt.

Poul Hjortsbøl vinner på lotto – se video! 

Killarna upprepar bara samma sak om och om igen. ”Oh, my god! Oh my god!” är nästan allt man hör de danska grabbarna säga.

Man får nog anta att deras ordförråd är lite mer varierat när de inte är försatta i ett chocktillstånd.

Dansk pappa vann 2011 – nu sprids filmen

Poul Hjortsbøl vann på lotto redan 2011 men har nu valt att släppa filmen i samband med ett jubilieumsfirande av lotto i Danmark.

När Poul först vann så fick han lov att vänta i en vecka innan han kunde berätta för sina bortresta söner att han vunnit.

Filmen har väckt stor uppmärksamhet efter det att en programledare i danmark, Ole Stephensen släppt sin bok – ”Taenk – Jeg vandt”, en bok om hur det är att vinna på lotto.

Men om du verkligen vill veta hur det är att vinna på lotto behöver du bara se filmklippet med Poul Hjortsböl och hans två söner. 

Vill du chocka dina nära och kära? Skicka in en rad på EuroJackpot den här fredagen. Glöm inte bort att när du spelar EuroJackpot hos Lottoland betalar du 20% mindre än i butik!