Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

18 mars 2015

6 rätt gav storvinst!

Fatma vann över 2,6 miljoner hos Lottoland

Ibland krävs det inte en jackpotvinst för att vinna stort, något tyska Fatma kan skriva under på. Den tyska Lottolandspelaren kammade hem över 2,6 miljoner kronor – hela 286 000 euro – när hon spelade på lotto och hamnade i vinstnivå 2. Men vad tänker hon göra med stålarna? Läs vår intervju! 

Fatma vann över 2,6 miljoner hos Lottoland

Düsseldorfbon Fatma lever ett hektiskt liv. Hon har fullt upp på jobbet och säger att hon inte har tid att kila ner till kiosken stup i kvarten – just därför sparar hon tid genom att spela online hos Lottoland. Hon har spelat i 1,5 år, något som nu alltså lönat sig. Det är ju så att när man spelar på lotto kan vinsterna låta dröja på sig, men till skillnad från många andra spel så vinner man ordentligt när man väl vinner. 

Från nyhetsbrev till miljonerna 

Hur gick det till när hon vann? Fatma säger att hon hakade på ett av våra nyhetsbrev där hon informerades om en specialjackpot. Hon spelade på tyska lotto – ett lotteri svenskar snart kommer kunna spela på hos Lottoland.se (håll utkik!). Hon vet egentligen inte varför hon spelade, hon säger att hon hade en "bra magkänsla", att hon fick feeling, kan man säga. 

När resutlaten kom in förstod hon att hon vunnit stort. Strax därpå ringde Lottoland upp för att gratulera och skickade en representant till Tyskland för en kort intervju. 

Fatma vill inte avslöja sitt efternamn, men hon kan avslöja vad hon tänker göra med sin vinst.

Donerar till välgörenhet

Fatma, som föddes i Turkiet, började med att skänka en del av vinsten till ett biståndsprojekt i staden hon föddes i. Till sig själv köpte hon en bil. Resten av vinsten vill hon spara för framtida investeringar. Det är med andra ord inte fråga om en vinnare som bränner pengarna på första bästa sätt. 

Hon har också valt att ligga relativt lågt, att inte skryta med sin vinst. Hon har valt att inte gå ut med sitt efternamn och endast ett fåtal personer i hennes närmaste krets vet att hon vunnit. 

Om du vinner på lotto kan det vara smart att hålla huvudet kallt. Lottoland hjälper gärna till med råd och tips. Har du läst vår artikel där vi ger råd till lottovinnare? 

Fortsätter spela 

Fatma säger att hon kommer fortsätta spela på lotto. Vem vet, kanske blir hon en av de där spelarna som vinner flera gånger? Hur det än går önskar vi henne lycka till. 

Om du får lite feeling och är sugen på att vinna kan vi rekommendera LOTTO med drömvinsten – det är dragning ikväll! 

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!