Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

24 december 2014

Missa inte våra smällkarameller!

God jul från Lottoland

Vår julkalender på Facebook började den 1 december och höll på fram till julafton. Varje dag ställde vi en ny fråga till våra följare och delade ut gratisrader och andra lottopresenter till de som kom med de smartaste, roligaste och mest rörande svaren. Om du missade vår julkalender men ändå är sugen på att spela lotto gratis i vårt lottobolag, ta del av nyheter, tävlingar och annat, se till att Gilla oss på Facebook nu, så att du inte missar allt vi kommer göra under 2015. 

God jul från Lottoland

 

Tack till alla som deltog i vår julkalender

Vi får passa på att säga tack till alla ni som deltag i vår julkalender. Ni verkar vara ett riktigt skönt gäng. Varje dag ställde vi en ny fråga och belönade de bästa svaren med gratis lottorader och andra godbitar. Flera av svaren var verkligen hysteriskt roliga, några rörda upp känslor och andra fick oss att tänka till ordentligt. 

Vi fick ofta svar på tal och fick ofta hålla oss för skratt. När vi till exempel frågade om vilken den sämsta företagsjuklapp ni fått fick vi ett svar från en besviken följare som fått en "nyckelring av plast med företagets logga på och en reflex i samma paket." Det känns som chefen tagit i något i underkant där.

En annan av våra följare påstod sig ha blivit utsatt för något som nästan kan beskrivas som ett försök till misshandel när han fick "en hyacint, trots de visste att jag har allergi mot starka blomdofter". 

Men vi fick inte bara roliga svar. En del fick oss på riktigt julhumör. Vad sägs om Anders Svenssons svar på frågan om den bästa julklapp ni fick som barn? "Det var en modelljärnväg som min far i största hemlighet byggt på en stor plywoodskiva och lyckats dölja under en av sängarna i vår tvårumslägenhet. Jag var nog inte så delaktig i städningen på femtiotalet så jag upptäckte inte överraskningen i förväg..."

 

Din chans att bli miljonär – gratis!

Det här året introducerade vi även vårt lottobolag på Facebook. Varje vecka köper vi här på Lottoland en fullsmockad lott med flera rader på ett lotteri. Alla ni som gillar bilden på Facebook deltar automatiskt i vårt lottobolag och har chans att vinna. Om vi plockar hem mer än 10 000 kr tillsammans så delar vi på vinsten. Om vi vinner mindre, så lite att den egentligen blir för liten att dela, donerar vi pengarna till välgörenhet. En riktig win-win-situation! 

Det här året blev det ingen storvinst. Men vi lyckades ändå plocka hem några mindre vinster och donerade bland annat pengar till RäddaBarnen. Vi hoppas kunna fortsätta vinna under 2015 och kommer fortsätta med vårt lottobolag varje vecka. 

 

Massor med nya, häftiga grejer under 2015

Men bara för att vår Julkalender är över betyder det inte att du inte kan fortsätta hitta massor med roliga grejer på vår Facebooksida. Under 2015 kommer du kunna se fram emot massor av nyheter, tävlingar, kampanjerbjudanden och resultat. 

Vi kommer också lansera nya, spännande produkter. Vi kommer också dra igång ett välgörenhetsprojekt i dagarna. Håll utkik! Vi kommer komma med mer information den 28 december. 

Om du inte redan gjort det, Gilla vår sida på Facebook och börja hänga med resten av gänget. Det lönar sig!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1