Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

11 november 2016

Lottoland vinnare från hela världen!

Hur vinner man online?

Varje dag drömmer tusentals spelare från världens alla hörn om att vinna storvinsten på lotto. Lottoland kan hjälpa dig att förverkliga dessa drömmar, i denna artikel kikar vi lite på de som redan vunnit stort hos oss och det är en lista som bara blir längre och längre. Visst är det inte helt enkelt att kamma hem en jackpotvinst, men våra vinnare nedan är bevis på att drömmar faktiskt kan slå in!

Hur vinner man online?

Lottoland grundades i mars, 2012 och har sedan dess vuxit explosionsartat över hela världen. I skrivande stund har vi över 4 miljoner spelare och har betalat ut över hundratals miljoner kronor i vinster. Lottoland erbjuder dig möjligheten att spela på resultatet i dragningarna av några av världens största lotterier. Just nu kan du spela på hela 25 olika lotterier hos oss, som till exempel EuroJackpot, EuroMillions samt de amerikanska giganterna PowerBall och MegaMillions.

Sedan Lottoland grundades så har listan av stora vinnare hos oss vuxit stadigt men våra användares integritet och säkerhet är viktiga faktorer för oss så vi publicerar aldrig information om våra lyckliga vinnare innan de gett oss sitt tillstånd att göra så.

Nedan finner du en lista på några av våra lyckliga vinnare som gett oss sitt tillstånd att helt eller delvis publicera deras uppgifter tillsammans med deras stora vinst. Får vi kanske se dig på den här listan framöver? Omöjligt är det inte, det är exemplen nedan klara bevis på!

Polen

Från Polen hittar vi Adam som i augusti 2015 vann hela 11,243.602 polska zloty. Detta motsvarar lite drygt 25 miljoner kronor. Adam som innan vinsten arbetade som professionell chaufför meddelade att han planerade att bygga ett hus uppe i bergen samt resa ut i världen och eventuellt starta upp sitt egna företag. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Australien

Vidare hittar vi en av flera lyckliga vinnare i Australien, en 63-årig kvinna i Australiens folkrikaste delstat South Wales som dock valt att vara anonym vann den 15 september i år 66,909.44$ på PowerBall vilket motsvarar lite drygt en halv miljon svenska kronor. De vinnande numren slumpades fram av datorn och kvinnan meddelade oss att tänkte spendera vinsten på löpande utgifter samt en drömsemester med familjen. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Och guldregnet över Australien har bara fortsatt. Bara en dryg månad senare, den 6 oktober vann en 42-årig man från Queensland hela 196,660.60 $ på PowerBall, detta motsvarar ca 1,4 miljoner svenska kronor. Mannens insats vara endast 4,50 $ vilket motsvarar lite drygt 30 kronor. Mannen som enligt egen utsago ville testa lite nya lotterier världen över och det får man väl säga betalade sig ganska bra! 

Brasilien

Även i Brasilien hittar vi lyckliga Lottoland vinnare. I slutet på juli 2015 vann en spelare från staden São João da Boa Vista hela 34,383.16 brasilianska reals vilket omräknat i svenska kronor motsvarar lite drygt 100,000 kronor. Vinnaren vid namn Fabio Gabriche valde slumpmässigt fyra rader på Brasiliens lotto, Mega-Sena och plockade hem andrapriset på lotteriet. Hans råd till andra spelare? Var inte rädda för att prova att spela online. Testa, och spela på!

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Vidare hittar vi även Marcelo F från staden Londrina i Brasilien som precis som föregående vinnare prickade in andrapriset på Brasiliens lotteri, Mega-Sena och kammade hem 38,128.57 brasilianska reals vilket motsvarar strax över 100,000 kronor. Marcello använde ingen speciell strategi utan slumpade helt enkelt fram sina nummer och planerar nu att betala av sina skulder och byta ut sin gamla bil mot en nyare modell. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Tyskland

Tyskland har haft lyckan med sig här hos Lottoland och kammat hem flera stora vinster. En av de första stora vinnarna var Michael från Bavaria som i januari 2014 vann hela 100,000 euro, lite drygt en miljon svenska kronor. Den då 28-åriga tysken spelade på Tyska Lotto med tilläggsspelet Super 6 vilket i sin tur ledde till att han lyckades vinna stort. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

En annan lycklig tysk spelare hittar vi i Düsseldorf. Fatma som lyckades pricka in 6 rätt på Tysklands Lotto och hon kammade hem 286,000 euro, alltså lite drygt 3 miljoner kronor. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Och listan på tyska vinnare fortsätter. Hans-Joachim från regionen Sarland spelade Polens Mini Lotto och vann lite drygt 29,000 euro, alltså nästan 300,000 svenska kronor. Hans-Joachim som tillsammans med sin fru har två barn planerar att införskaffa en ny bil och har samtidigt ett råd till andra lottospelare. Ha tålamod och testa ibland lite mindre lotterier med större vinstchans. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Sedan kom en riktig stjärnsmäll då en tysk vinnare från Wolfsburg som i december 2015 kammade hem lite drygt 4 miljoner euro på det största lotteriet i världen, det spanska jullotteriet. El Gordo! Vinnaren som enligt egen utsago kände fjärilar i magen efter att ha upptäckt att han vunnit kunde inte tro att det var sant. Vinnaren har valt att vara anonym. Årets dragning av det spanska jullotteriet sker den 22 december. Du missar väl inte att köpa din lott?

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Du behöver inte längre ta dig över Atlanten för att spela på PowerBall, och det är nog en spelare från Hannover i Tyskland glad över. Mathias kammande hem hela 1,6 miljoner dollar genom att pricka in alla 5 PowerBall nummer, han missade bara PowerBall numret. Mathias spelade även med tilläggsspelet PowerPlay vilket gjorde att han vann vann mer än vad han annars hade gjort. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

 

.. Och när vi ändå är inne på de riktigt stora pengarna, vad sägs om dessa bägge storvinster!

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Bara månaden efter att vinnaren från Hannover vunnit stort, så vann en annan tysk spelare ännu mer. Mycket mer. Lite drygt 14 miljoner euro kammande en tysk spelare från Chemnitz hem den 6 februari 2016 genom att vinna högsta vinsten på Tysklands Lotto. Vi pratar alltså om över 130 miljoner kronor, rätt in på kontot! Det får man kalla en hyfsad start på året. 

Men tro det eller ej, 14 miljoner euro är faktiskt inte den största vinsten en spelare vunnit här hos Lottoland. I slutet på april i år vann en tysk spelare från Berlin vid namn Matthias smått osannolika 22,319.,383.40 euro på Tysklands Lotto. Alltså över 22 miljoner euro. Detta motsvarar ungefär 215 miljoner svenska kronor. Matthias som är en 36-årig IT-konsult meddelar att hans första tanke var att nu behöver han aldrig jobba igen, och han kan nu betala av amorteringen på huset. Vidare säger Matthias att han ska köpa en röd Ferrari! Men Matthias får nog tacka sin fru, för det var faktiskt hon som valde de vinnande numren. 

Sverige

Vi har haft ett antal vinnare från Sverige och en av dem är Andreas från Uddevalla som vann lite drygt 239,000 kronor på Irlands Lotto. Andreas planerar att spendera vinsten på att resa runt i världen och en ny moped till sin son. Visst skulle det vara härligt om vi kunde få en riktig storvinst till Sverige! Det vore en riktigt härlig artikel att skriva. 

Zwycięzcy Lottoland z całego świata

Det kan hända dig!  

Visst måste man ha lite tur på sin sida för att kunna plocka hem en större vinst, men som du har läst i denna artikel är våra vinnare ovan tydliga exempel på vad som kan hända när man minst anar det! Men man måste delta för att kunna ha en chans på vinst. Lottolands stora vinnarlista växer dag för dag. Du hittar mängder av lotterier hos oss, skraplotter samt även casinospel! Spela och ha chansen att bli miljonär redan idag!

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.