Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

01 april 2016

Vinnarintervju!

Ny miljonvinnare hos Lottoland – läs intervjun!

Det är den första april, men vinsten en av våra spelare plockat hem är inget att skämta om. Läs intervjun och hör vad vår senaste vinnare tänker göra med pengarna. 

Ny miljonvinnare hos Lottoland – läs intervjun!

Mario vann 3 158 512 euro på Tysklands Lotto. Han är – precis som vår senaste PowerBall-vinnare – en av våra tyska spelare. 

Mario vill inte gå ut med sitt fullständiga namn men medverkar gärna i en intervju när vi ringer upp. Vi har översatt intervjun nedanför till svenska.

Familjen att tacka 

– Det känns helt sjukt, vad ska jag säga, svarar Mario på frågan om hur det känns att vinna.

Han är 50 år och bor nära Stuttgart i Tyskland. Han är tvåbarnsfar och han har familjen att tacka för att han upptäckte sin vinst på närmare 29 miljoner kr.

– Jag låg i sjuksäng så det var faktiskt min fru som upptäckte att jag vunnit. Hon fick helt enkelt rätta min lott.

Flyr till solen 

Mario är egen företagare och har en monteringsfirma. Men än kommer han inte lägga verktygen på hyllan. Tvärtom.

– Nej, jag vill fortsätta jobba, säger han. Men den här gången vill jag bygga något eget och nytt. Jag har jobbat sen jag var 14 år gammal. Att kunna göra något för mig själv känns fantastiskt.

Planen verkar vara att – som med så många andra lotto vinnare – fly mot solen.

– Jag vill bygga ett semesterhus någonstans i södra Europa. Det ska bli ett ställe för folk som älskar hälsosam mat och naturen. Jag skulle vilja ha en bondgård där jag kan producera min egen olivolja.

Vi önskar Mario lycka till med husbygget och passar på att gratulera till din vinsten på Tysklands Lotto (Lotto 6aus49)

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!