Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

29 april 2015

Lottofeber!

Nytt rekord i EuroJackpot!

Tiden är kommen. Den här veckans dragning bjuder på den högsta jackpotten i EuroJackpot – någonsin! Hela 725 miljoner kronor ligger och puttrar i potten. Blir det du som vinner den här gången? 

Nytt rekord i EuroJackpot!

Det är dags att ta på sig ytterrocken, kila ner till spelombudet, bläddra bland alla spelkuponger och skicka in dina nummer på EuroJackpot. Låter det krångligt? Det är det. Spela i stället EuroJackpot hos Lottoland och skicka in din rad online. Hos oss kostar det bara 20 kr att spela på veckans jackpot.

Ny kund? I så fall kan du skatta dig lycklig. Hos Lottoland kan du prova att spela riskfritt med vår Pengarna-Tillbaka-Garanti. Om du inte vinner betalar vi tillbaka din insats så att du kan ge dig upp i sadeln och spela igen.

Känns 725 miljoner kronor som mycket pengar? Det är det. Det är tillräckligt med pengar för att bjuda kollegerna på ett ordentligt 1 maj-firade, en avskedsfest. För en sak är säker, om du vinner på fredag och slår nytt svenskt jackpotrekord kommer du aldrig behöva jobba igen.

De största vinsterna i EuroJackpot 

Här nedanför hittar du en karta med de tidigare rekorden i EuroJackpot. Sverige har ännu inte lyckats placera sig på listan, men vi har haft flera storivnnare på sistone. Kommer vi äntligen få en jackpotvinnare i dragningen å fredag? 

Nytt rekord i EuroJackpot!

Nytt rekord i EuroJackpot!

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1