Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

01 april 2016

Handfasta tips!

Öka din chans att vinna på lotto

Det krävs ingen skicklighet för att vinna på lotto. Men det finns ändå några handfasta tips som kan hjälpa dig öka din chans att vinna mer på lotto. Läs tipsen här nedanför – vi garanterar noll procent snicksnack. 

Öka din chans att vinna på lotto

Spela nu

Du behöver inte vara någon Zlatan för att vinna på lotto. Det krävs ingen talang. Du behöver ingen träning. Inte heller behöver du studera resultat från tidigare dragningar, konsultera ett medium eller försöka extrapolera nummer från den där konstiga drömmen du hade här om natten. Här kommer i stället några handfasta tips på hur du kan vinna mer på lotto. 

Undvik att välja nummer efter datum

Nackdelen med att välja dina nummer på lotto efter datum är helt enkelt att det är ett populärt sätt att spela. Eftersom flera spelare väljer nummer efter datum ökar således chansen att du får dela din eventuella storvinst om du också gör det. Vi rekommenderar i stället att spela på slumpvalda nummer för att ha störst chans att vinna på lotto. 

Spela med rabatt

Den enkla sanningen är att det ofta lönar sig att spela mer. Fler rader inskickade till dragningen betyder högre vinstchanser. Det här är givetvis självklart, men rabatt på lotto är något ovanligt så det gället att passa på.

Just nu erbjuder Lottoland nya spelare 50% rabatt på EuroJackpot. Välj och skicka in dina rader här nedanför – för halva priset. Erbjudandet gäller för nya spelare. 

Om du spelar till lägre kostnad har du råd att spela mer – för samma insats. Du ökar alltså på så sätt din chans att vinna, men betalar fortfarande lika mycket.

 

Välj ett lotto med goda vinstchanser

Alla lotterier är inte skapade lika. Hos Lottoland erbjuder vi 21 handplockade spel från hela världen. EuroJackpot står sig väl bland dessa. Visste du att jackpotchansen är högre i EuroJackpot än i Lotto med Drömvinsten?

Hos Lottoland kör vi med raka puckar. Om du vill veta mer om de olika lotterierna, deras vinstchanser och andra för- och nackdelar behöver du bara bläddra runt på vår webbplats. Håll dig informerad – ett tips om du vill vinna på lotto. 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.