Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

09 februari 2016

Ny storvinnare!

Spelare vinner 132 miljoner hos Lottoland

Lottoland har över två miljoner spelare världen över, så det är inte undra på att vi också har flera vinnare. Läs intervjun med vår senaste jackpotvinnare, en tysk spelare som tog hem hela 132 miljoner kronor!

Spelare vinner 132 miljoner hos Lottoland

Lotto handlar inte om att vinna ofta. Det handlar om att vinna stort. Vi vet att vi inte alltid kan vinna, men ändå fyller vi i och skickar in våra rader.

Och från stunden vi skickat in våra rader, fram till dragningen,  smyger det sig på – det där pirret. Pirret är spelglädjen. Pirret är vetskapen om att livet kan förändras på ett ögonblick, förändras efter en enda dragning. Vi känner det när vi är i mataffären, när vi tar en öl efter jobbet, och när vi sitter på bussen hem.

Vi känner det också när vi hämtar ungarna på dagis, vilket var vad vår senaste vinnare gjorde när han meddelades om att han vunnit ungefär 132 miljoner kronor.

 

Tysk spelare vinner stort hos Lottoland

Michael var mitt inne i vardagen när hans liv förändrades. Den 30-årige spelaren från Chemnitz, en stad i Sachsen i sydöstra Tyskland, hämtade sin son på dagis när han fick reda på att han vunnit.

– Jag finner inte ord, sade han när vi ringde upp.

Och så blev det. Bokstavligen. Michael fann knappt orden under vår intervju:

– Jag kan inte fatta att det är sant, fortsatte han efter en lång paus, jag hade alltid hoppas på att vinna men aldrig riktigt trott att det kunde hända.

Mycket mer än så fick inte ur vår tyske vinnare. Men vi återkommer med mer information och bilder så snart vi haft vår nye vinnare på besök.

 

Två miljoner spelare och flera storvinnare

Lottoland har över två miljoner spelare världen över, så det är inte undra på att vi också har flera storvinnare.

I januari hade vi en vinnare i rekorddragningen i PowerBall. Där stod världsrekordstora 12,1 miljarder kronor på spel. Den gången fick vi ingen jackpotvinnare, men Lottolandspelaren Mathias vann ändå en ansenlig summa – hela två miljoner dollar.

Dragningen var en milstolpe och skrevs in i historieböckerna. Den var också något av ett genombrott för Lottoland, som skapade rubriker i några av världens absolut största tidningar.

 

Håll utkik efter fler vinnare

Glöm inte att kika in och läs Lottomagasinet då och då för mer information om våra vinnare. Har du några råd eller tips till våra vinnare? Kommentera gärna här nedanför och dela med dig av dina tankar.

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.