Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

12 januari 2016

Världsrekord!

Världens högsta jackpot i PowerBall

Jackpotten i PowerBall är glödhet. 12 miljarder kronor ligger i potten – det är ett historiskt rekord. Men det är inte bara i USA som temperaturen stiger. Nu skapar nyheten att jackpotten även kan vinnas hos Lottoland rubriker världen över. 

Världens högsta jackpot i PowerBall

Lottoland har över två miljoner spelare. Det betyder att det inte bara är i Sverige som du kan slå nytt världsrekord i lotto.

Just nu skickar spelare från bland annat Australien, Brasilien, Tyskland och Storbritannien in sina rader hos Lottoland. Möjligheten att roffa åt sig amerikanska miljarder har blivit stora nyheter i Australien, där Lottoland tagit utrymme i nyhetssändningarna, en riktig viral succe. 

Lottoland skapar rubriker

Det är inte bara i Australien som medierna fått nys om rekordet. Aftonbladets Per Bjurman rapporterar om uppståndelsen direkt från USA. Dagens Nyheter skriver om lottofebern, men informerar samtidigt om hur många vinnare som varje år glömmer bort att lämna in sin vinstlott, något som spelare hos Lottoland inte behöver oroa sig över då resultat skickas via e-post direkt efter dragningen. Vilka blir PowerBall vinnarna 2016?

Skicka in din rad på dragningen i Powerball här

Vinn på PowerBall i Sverige

Lottoland har en officiell spellicens för Europa och Storbritannien och garanterar samtliga vinstutbetalningar. När du spelar hos Lottoland vinner du också hos Lottoland. För att kunna garantera samtliga utbetalningar har Lottoland ett försäkringsbolag som täcker våra kostnader. Det kanske låter krångligt. Men det enda du som spelare behöver komma ihåg är att hos Lottoland får du samma spelupplevelse som om du spelat på andra sidan Atlanten.

 

Skicka in din rad nu

Välj dina nummer och skicka in dina rader hos Lottoland innan dragningen på torsdag morgon. Vi önskar samtliga svenska spelare lycka till i dragningen. Lycka till!