Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

06 juni 2016

Svart på vitt!

Vilket spel ger störst chans att vinna pengar?

På vilken spelform har du egentligen störst chans att vinna pengar? Kanske är chansen störst att vinna på spelautomater, roulette eller blackjack? Eller är det kanske odds, eller lotto som ger dig störst vinstchans? Svaret är enkelt, det beror på hur mycket du vill vinna. Låt oss förklara.

Vilket spel ger störst chans att vinna pengar?

Det är sannerligen inte helt enkelt att vinna på lotto, det vet vi här på Lottoland. Men vi får regelbundet besök på huvudkontoret av en ny mångmiljonvinnare som ska fotograferas med sin vinstcheck. Det är inte direkt ofta man hör om någon som vinner miljarder på en fotbollsmatch, eller på en spelautomat nere på den lokala puben. Lotto är spelet för dig som drömmer om att förändra livet för dig och din familj, kanske för generationer framöver! Blir det du som kommer huvudkontoret nästa gång och blir fotograferad tillsammans med din vinstcheck?

Casinospel och odds ger snabba, men ofta låga vinster. Du som drömmer om stora, livsförändrade vinster bör spela på lotto. Skicka in dina rader regelbundet och du håller drömmen om en jackpottvinst vid liv! Någon ska ju vinna storvinsten, varför skulle det inte kunna bli du?

Hur mycket kan man vinna på lotto?

Här på på Lottoland kan du spela på lotterier från världens alla hörn, allt från mäktiga PowerBall i USA till spanjorernas populära jullotteri, El Gordo. Alternativen är gränslösa, visst hittar du ditt favorit lotteri? Här nedanför finner du en lista med olika jackpottrekord för samtliga lotterier vi erbjuder.

 

Lotteri

Rekord

EuroMillions

1,75 miljarder kr 

EuroJackpot 

830 miljoner kr 

MegaMillions 

5,3 miljarder kr 

PowerBall 

12,8 miljarder kr 

LOTTO & Joker 

237 miljoner kr 

Frankrikes Lotto 

221 miljoner kr 

Irlands Lotto 

174 miljoner kr 

Mega-Sena 

737 miljoner kr 

MINI Lotto 

526 000 kr 

Polens Lotto 

123 miljoner kr 

Sommarlotteriet 

1,3 miljarder kr 

SuperEnalotto 

1,6 miljarder kr 

Tysklands Lotto 

415 miljoner kr 

UK Lotto 

284 miljoner kr 

Österrikes Lotto 

86 miljoner kr 

 

När drömmen slår in!

Givetvis krävs det ett litet mirakel för att du ska vinna den där jackpotten på lotto. Men som vi alla vet är det inte helt osannolikt att mirakel inträffar då och då, även i vardagslivet. Lämnar du inte in dina rader lär inget mirakel inträffa på lotto, du måste vara med i dragningen eller dragningarna för att ha en chans på storvinsten som på ett endaste ögonblick kan förändra ditt, och din familjs liv.

Men hur stor är chansen att vinna på lotto egentligen? 

Nedanför finner du en tabell med totala vinstchanser på våra olika lotterier. Kom dock ihåg att de här vinstchanserna är räknade på om du endast spelar 1 rad. Likväl varierar även de olika vinstutbetalningarna för de olika lotterierna, vilket betyder att medans det kan vara svårare att vinna på vissa av lotterierna kan deras utdelning vara desto högre.

Lotteri

Total vinstchans 

EuroMillions

1 på 13 

EuroJackpot 

1 på 26 

MegaMillions 

1 på 14,7 

PowerBall 

1 på 31,85 

Sveriges LOTTO

1 på 55 

Frankrikes Lotto 

1 på 6 

Irlands Lotto 

1 på 42 (1 på 29)

Mega-Sena 

1 på 2 332 

MINI Lotto 

1 på 124,51

Polens Lotto 

1 på 53,96

Sommarlotteriet 

1 på 3,3 

SuperEnalotto 

ca 1 på 314

Tysklands Lotto 

1 på 31 

UK Lotto 

1 på 54 

Österrikes Lotto 

1 på 12 

 

Vilket lotto är bäst för mig?

Hur ska du egentligen veta vilket av våra lotterier som passar dig bäst? Du får helt enkelt prova dig fram och kanske kan du även utnyttja något av våra gratiserbjudanden för att testa ett nytt spel. Ta en titt på vår hemsida, du hittar fler lotterier under fliken med namn “Fler jackpottar”. Vi har dessutom en sammanställning av samtliga jackpottar här

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1