Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

16 augusti 2016

Se klippen här!

Lotto-reklam – klippen du inte får missa!

I den här artikeln delar vi med oss av några av de roligaste och mest sevärda reklamfilmerna på ämnet lotto. Det finns mycket roligt på YouTube och dessa härliga reklamfilmer får du inte missa! Våra nya reklamfilmer har ni väl inte missat? Dela gärna med er av just era bästa reklamklipp, gärna på ämnet lotto.  

Lotto-reklam – klippen du inte får missa!

Hos oss här på Lottoland kan du spela på lotterier från hela världen. Givetvis måste vi ju då bjuda er på några internationella filmklipp vilka innehåller en stor portion humor och är klart sevärda. Ni får gärna tipsa oss om era favoritfilmer på ämnet lotto. Vi bjuder även på en av våra nya reklamfilmer som börjar sändas på tv runt påsk, mycket nöje!

Spela lotto på ett mer modernt och bättre sätt!

 

Världens största jackpottar på ett ställe!

Pengar är inte allt för somliga!

Visst är pengar viktigt, men det är inte allt. I den här charmiga reklamfilmen möter vi syster Gudrun som får sig en rejäl överraskning av den äldre damen på ålderdomshemmet. 

Det är inte vad du vinner, utan vad du kan göra dig av med

New York Lottery lanserade en reklamfilm där budskapet på ett ungefär löd ”Det är inte vad du vinner, utan vad du har råd att göra dig av med” och visst är det en en liten fyndig vinkel på vad du kan göra om du vinner storvinsten?

Högst märklig reklam för EuroJackpot 

I detta klipp petar Kroatien i två seglivade myter om svenska kvinnor i allmänhet, och då blondiner i synnerhet. Det hela träffar väl en bit ifrån sanningen men visst är producentens hysteriskt snevridna nidbild av oss svenskar lite kul?

PowerBall vrider upp volymen till 11 

Det är en hyfsad metaldänga Powerball bjuder på här, en blandning av gitarrsolon och djävulsdyrkan. Hänger du med? 20 sista sekunderna vill du inte missa! Rock on! 

Nya Zeeland spelar på känslorna

Visst är vi många som skulle hjälpa nära och kära i händelse av en större lottovinst. Något som denna reklamfilm från Nya Zeeland sätter fingret på. Skulle det inte vara härligt att kunna få möjlighet att göra något liknande för de man bryr sig mest om? 

Åh nej, snälla låt henne inte vinna 

National Lottery i UK har en något udda vinkel i denna reklamkampanj. Kanske har du någon kändis som du aldrig skulle vilja se vinna på lotto? Kan du tänka dig vad som skulle inträffa om en enormt självupptagen person i rampljuset skulle plocka hem en större jackpott? I just detta klipp möter vi omtalade Katie Price – en minst sagt kontroversiell brittisk glamourmodell som här bjuder på sig själv i en påkostad reklamfilm. 

Dags att skaffa ett nytt jobb?

I detta reklamklipp möter vi en man som möjligen är en aning trött på sitt arbete och nog skulle må bra av ett miljöombyte, eller varför inte en större lottovinst?

 

Har du en favorit?

Kommentera gärna här nedanför om du har något svenskt lottoklipp du vill dela med dig av! Glöm inte bort att du kan spela på världens lotterier hos Lottoland och få din vinst utbetalad i Sverige. 

 

 

 

 

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.