Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

19 augusti 2016

Recensioner och fakta

Så fungerar det att spela hos Lottoland

Lottoland expanderar i en rasande takt, i skrivande stund har över tre miljoner spelare världen över valt att börja spela med oss. Vår affärsidé är unik och Lottoland har i det närmaste förändrat synsättet på hur miljontals spelare numera spelar på lotto. Syftet med denna artikel är inte enbart att förklara hur Lottoland fungerar, utan även förklara hur och varför du har betydligt fler valmöjligheter, och fler vinstmöjligheter här hos oss jämfört med traditionella lotterioperatörer. 

Så fungerar det att spela hos Lottoland
Lottoland är ett framgångsrikt multinationellt företag som erbjuder sina kunder möjligheten att spela på ett brett utbud av olika typer av lotterier. Miljontals nöjda kunder världen över har redan valt att dra nytta av möjligheten att spela lotto över internet. Nu kan alltså svenska spelare spela olika typer av lotterier med världens högsta jackpots, som till exempel amerikanska lotteriet PowerBall som annars inte hade varit tillgängligt för svenska spelare. Lottoland erbjuder för tillfället mer än 20 olika typer av nationella lotterier samt internationella spel. 

Nedan finner du en grafiskt designad överblick över Lottolands affärsmodell som visar vårt breda utbud av lotterier, samt olika typer av rabatter samt garanterade utbetalningar, även summor i mångmiljonbelopp. Våra kunder har ett flertal valmöjligheter att välja bland och är inte begränsade när de väljer att lämna in sina lottorader. Sättet Lottoland erbjuder sina kunder möjligheten att spela olika typer av lotterier är faktiskt ganska enkelt. Lottoland agerar likt en bookie som erbjuder sina kunder att spela på utfallet av vald officiell lottodragning. Själva processen att lämna in sin lottorad via Lottoland är väldigt enkel: 

Spelaren väljer sina nummer (du kan även slumpvis välja dina nummer) för valt lotteri. Spelaren betalar sedan raderna i kassan. Lottoland kommer sedan att skicka en bekräftelse via email på det lagda spelet, medans spelaren finner sina köpte rader lagrade på sitt konto. När väl den officiella dragningen äger rum rättas raderna automatiskt och om spelaren har vunnit så utbetalas vinsten direkt till spelarens spelkonto. Lottoland garanterar utbetalning av alla vinster då vi är försäkrade av några av världens största försäkringsbolag som täcker alla större vinster våra spelare kammar hem. Detta betyder att alla spel är försäkrade, en del vinster betalar Lottoland själva ut, medans större jackpots i mångmiljonklassen betalas ut av oss genom våra försäkringsbolag. 

 

Vinsterna är lika höga och ibland är de till och med ännu högre tack vare att att vi ibland har våra egna, unika specialjackpots. Dragningarna visar givetvis även samma resultat som de officiella dragningarna. Skillnaden är att det är vi på Lottoland som själva håller i försäljningen av spelen samt utbetalningen av vinsterna, som oftast går snabbare än hos de officiella lotterioperatörerna.

Lottoland har senaste tiden haft flera stora vinnare som du kanske har läst om i vår blogg? I början på året vann en spelare från Tyskland lite drygt 18 miljoner kronor i rekorddragningen av PowerBall, detta följdes upp I februari i år vann en tysk spelare drygt 132 miljoner kronor , detta toppades sedan ytterligare när ytterligare en spelare från Tyskland vann över 205 miljoner kronor i maj i år. Så vilka är några av fördelarna med att spela hos Lottoland?

· Det bredaste utbudet av olika lotterier runt om i världen samlat på en och samma plats

· Garanterad kvalité med över tre miljoner nöjda spelare runt om i världen

· Möjlighet att spela om världens största jackpots från Sverige

· Affärsmodellen gör det möjligt för Lottoland att erbjuda rabatter och specialerbjudanden

· Våra online lotterier finns tillgängliga 24/7 från din dator, mobiltelefon eller annan enhet likt iPad

· Snabb utbetalning av vinster, ofta snabbare än hos officiella lotterier

· Fullständig spelhistorik

· Det går snabbt, det är enkelt och smidigt och säkert att spela hos Lottoland

De största jackpottarna hittar vi i det stora landet i väst, på de enorma amerikanska lotterierna PowerBall och MegaMillions hittar man oftast jackpots i miljardklassen. Dessa oerhört stora lotterier som tidigare endast varit tillgängliga för personer som befinner sig i USA finns nu tillgängligt för svenska spelare. Du behöver alltså inte korsa Atlanten för att ha möjlighet att kamma hem världens största jackpots.

Tidigare i år betalades världens största lottovinst ut på just PowerBall när tre lyckliga vinnare fick dela på lite drygt 13 miljarder kronor. En närmast osannolik siffra. När Lottoland lanserades i Australien tidigare i år i samband med den rekordstora jackpotten på Powerball så registrerade sig över 500,000 australiensare hos Lottoland inom loppet av några dagar. Det enorma intresset för Lottoland var något som flera stora internationella medier likt The Guardian, BuzzFeed och Forbes uppmärksammade. 

Du har väl inte missat vår TV-reklam i Sverige?

Just nu kan du se våra reklamfilmer på några av följande kanaler, TV3, TV6, TV8, TV10, Kanal 5, Kanal 9, Discovery samt Eurosport med flera kanaler. Här nedan finner du en av våra reklamfilmer. 

Lottolands affärsmodell är unik och nu har svenska spelare chansen att spela de allra populäraste lotterierna runtom i världen över internet, här hos oss på Lottoland. Vi erbjuder fler valmöjligheter, snabba utbetalningar, hög säkerhet samt en service av hög kvalité.

Lottoland har spellicenser för att kunna verka i Europa. En av licenserna är utfärdad i Gibraltar, en i Storbritannien och ytterligare en i Australien. Ett mycket strikt krav på Lottoland och andra spelbolag som innehar en spellicens i dessa länder är en absolut garanti av utbetalning av vinster.

Lottoland har kontor och medarbetare över hela världen, men vårt huvudkontor ligger i Gibraltar, ett brittiskt område som gränsar till Spanien.

Har du några frågor når du oss enklast genom att skicka ett meddelande till [email protected].

 

 

 

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.