Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

22 mars 2017

Lottoland på Facebook

Lottoland på Facebook - en tävlingsguide

Lottolands Facebooksida publicerar vi nya gratistävlingar nästan varje dag. I den här artikeln visar vi dig några av våra återkommande inlägg och hur du deltar. Läs på och bli en av över 22 000 svenskar som följer oss på Facebook – det kan löna sig! Denna vecka har vi flera spännande tävlingar, du kan till exempel vinna 1000 kronor i månaden under ett helt år, du har också chansen att vinna 100,000 kronor helt gratis. Missa inte detta! 

Lottoland på Facebook - en tävlingsguide

Några favorittävlingar bland våra fans 

Våra vinnarintervjuer vittnar om att en vinst ger ett rejält glädjerus. Hos Lottoland behöver du inte ens skicka in en rad för att vinna. På Facebook sprider vi lite extra glädje genom att varje vecka publicera flera gratistävlingar.

För att delta behöver du bara följa oss på Facebook och följa tävlingsinstruktionerna under varje inlägg. Varje vecka har vi några återkommande tävlingar – favoritinslag bland våra fans – där du bland annat kan spela gratis i ett lottobolag.

Här nedanför hittar du våra populäraste tävlingar.

Spela gratis med vårt lottobolag 

Fredagar är för de många sista arbetsdagen på veckan och här spelar vi ett spel som nästan har varit med ända från början här hos Lottoland. Det är hela 6 gratisrader på ett av oss valt lotteri, ofta på ett lotteri med en för veckan högre jackpot.

Så hur går det till? Reglerna är enligt följande: vi köper kupongen med de 6 gratisraderna och publicerar kupongen med de köpta raderna på vår Facebook sida. Vinner vi mer än 100,000 kronor delas pengarna mellan alla som gillat och kommenterat inlägget i tid för spelstopp. Vinster under 100,000 kronor donerar vi till välgörande ändamål. 

Vinn 100 000 kr på MINI Lotto 

På tisdagar publicerar vi en tävling som är en riktig favorit bland våra fans, tävlingen heter MINI Lotto. Denna tävling går ut på att du ska gissa vilka 5 nummer mellan 1-42 som kommer att dras i dragningen av MINI Lotto. Det är viktigt att du publicerar dina nummer innan tiden för dragningen, tisdagar klockan 21:40. Prickar du alla 5 rätt vinner du 100,000 kronor. Helt gratis! Men vi erbjuder även tröstpriser om du prickar in 3 eller 4 rätt.

Pyssel och tankenötter 

På onsdagar brukar vi köra lite olika typer av tävlingar, oftast är det tävlingar vi endast kör en gång. Det kan exempelvis vara olika typer av sifferspel, eller andra tankenötter. Vi belönar upp till ett par spelare med rätt svar med ett pris. Ibland kör vi en PowerBall tävling på onsdagar, där det gäller att pricka in totalsumman av de 5 dragna numren på PowerBall. 

Andra specialtävlingar 

Vid speciella tillfällen likt helgdagar och olika typer av speciella evenemang så har vi ofta tävlingar på vår Facebook sida. Så vi följer alltid aktuella händelser och erbjuder olika typer av tävlingar runt dessa händelser. Det kan exempelvis vara en tävling runt Eurovision, eller Fotbolls-EM. Låt våra tävlingar överraska dig!

Vinn 1000 kronor i månaden med Cash4Life

På torsdagar spelar vi Cash4Life och här gäller det att pricka in 5 nummer korrekt mellan 1-60. Du väljer helt enkelt att kommentera det aktuella inlägget med dina valda nummer. Gissar du alla 5 nummer korrekt belönas du med 1000 kronor i månaden under ett år, helt gratis! Se bara till att du publicerar din kommentar innan dragningen sker på fredagar runt klockan 03:00 CET. 

Milstolpar, vi firar med våra fans!

Vi växer så det knakar, som vi tidigare nämnde så har vi över 22,000 fans på vår Facebook sida. Vi är glada över att vi växer så fort, och vi minns att det var inte länge sedan vi firade 5000 fans. Det är en stor utmaning och ett stort ansvar, och vi vill tacka våra fans som besöker vår sida och delar våra inlägg till sina vänner, så att de också ska ha en chans att vinna. Det händer att vi firar olika milstolpar med våra fans så håll utkik på vår Facebook sida. 

Hur spelar jag och vinner på Facebook?

Vi hör ibland av våra fans att de inte riktigt litar på online spel, men när de väl testat att spela gratis märker de att det är väldigt enkelt, och säkert att spela. Nu har flera av dem blivit trogna spelare hos oss. Varje lotteri hos oss är unikt och erbjuder en mängd olika möjligheter att vinna. Så kom in i gemenskapen och delta i våra tävlingar! Vi bjuder in alla att spela på vår Facebook sida Lottoland Sverige samt på vår hemsida www.lottoland.se

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.