Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

04 november 2015

Just nu: Dags för Superdraw!

Spela på EuroMillions Superdraw 2015 hos Lottoland

För tredje gången i år erbjuder Lottoland svenska spelare chansen att vinna Europas största jackpot – hela 940 miljoner kronor! Läs vidare för att ta reda på hur du kan spela på dragningen redan nu. 

Spela på EuroMillions Superdraw 2015 hos Lottoland

Det är givetvis EuroMillions Superdraw vi talar om, en specialdragning som infaller några få gånger om året. Nu är nästa datum satt och du kan ladda upp inför dragningen hos Lottoland, och spela på den redan nu. Ta fram kalendern! Datumet är satt till fredagen den 6 november 2015. 

 

Så gör du för att spela på Superdraw idag 

Hos Lottoland kan du alltid välja vilken dragning du vill spela på. Det betyder att du redan nu kan bläddra i vår kalender och spela på Superdraw idag. Så här gör du:

 

Tidigare Superdraws 

Den första superdragningen i EuroMillions gick av stapeln den 9 februari 2007. Sedan dess har ytterligare 17 stycken genomförts. I en Superdraw kan du alltid vinna minst 100 miljoner euro, ungefär 930 miljoner kronor.

Här nedanför hittar du mer information om tidigare dragningar, vilka som vann, och hur stor jackpotten till slut blev: 

Spela på EuroMillions Superdraw 2015 hos Lottoland

 

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1