Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

01 april 2016

Allt du behöver och lite till!

Spelstopp och lotto – en praktisk guide

Känn lugnet. I den här artikeln får du en fullständig överblick över samtliga spelstopp på Sveriges populäraste lotterier. Vi kommer också tipsa dig om hur du undviker stressen inför att missa en dragning. Om du är en färsk lottospelare har vi också gömt en liten present längst ner på sidan. Läs vidare och håll utkik!

Spelstopp och lotto – en praktisk guide

Spelstopp är den tidpunkt innan en lottodragning då rader inte längre skickas in till den kommande dragningen, utan i stället kommer med i nästföljande dragning. Anledningen till att en del spelare håller koll på spelstopp är att de vill spela om en viss jackpot och inte riskera att vara med i en dragning där jackpotten är låg. 

Vi har knåpat ihop en enkel guide som hjälper dig hålla koll på de olika spelstoppen. I den här är atikeln kommer du få: 

  • Tabell med spelstopp 
  • Lära dig slippa stressa över spelstopp
  • Ett gratiserbjudande 

Men en sak i taget. Ta en titt nedanför att och se spelstopp på Sveriges största lotterier. 

Spelstopp - överblick

Lotto onsdag kl.17.15

Lotto lördag kl.18.15

EuroJackpot fredag kl.19.00

EuroMillions tisdag & fredag kl.20.30

Prova spela gratis

Glöm inte bort att nya spelare kan prova spela EuroJackpot gratis hos Lottoland.

       
                       

Gäller endast nya spelare hos Lottoland.   

Fler tips om spelstopp 

1. Lottolands sista minuten-lotter 

  • Skicka in dina rader ända fram till dragningen 
  • Slipp spelstoppsstressen 

Föreställ dig följande: du är ute i sista sekund och vill få in dina rader på EuroJackpot innan någon annan vinner den där rekordjackpotten. Hos Lottoland slipper du springa ner till det lokala spelombudet – vi erbjuder spel fram till dragningen. Det betyder att du har 30-60 minuter extra på dig när du spelar EuroJackpot och EuroMillions hos Lottoland. Detta är bara en av alla anledningar till att vi just nu har en milljon spelare världen över. 

Sista minuten-lotterna aktiveras automatiskt efter det vanliga spelstoppet. Fyll i dina rader i spelfälten och skicka in som vanligt. 

2. Skapa en prenumeration på lotto 

  • Skicka in dina rader varje vecka hos Lottoland 
  • Få resultat via e-post 

Alla lottospelare har någon gång föreställt sig ett skräckscenario där just deras lottonummer inte skickas in i tid, missar dragningen för att sedan dyka upp som rätt rad. Vare sig du spelar hos Lottoland eller hos ett annat spelombud kan det vara värt att skapa en premumeration. Fördelarna med detta är att du inte behöver glömma bort att skicka in dina rader. En prenumeration gör också att du kan sluta bry dig om spelstopp. När du prenumererar hos Lottoland skickas dina rader automatiskt in i tid till nästa dragning. 

För att skapa en prenumeration behöver du bara bocka över prenumerationsrutan i spelfältet. 

3. Delta automatiskt när jackpotten är stor 

  • Skicka in dina rader automatiskt vid önskad jackpotsstorlek

När du spelar hos Lottoland kan du även bocka för en summa i fältet "Delta när". Då kommer du endast skicka in dina rader när jackpotten har växt till en vald storlek. 

 

Ett erbjudande för nya spelare 

Nu kan nya spelare prova en helt och hållet gratis rad på EuroJackpot eller LOTTO med Drömvinsten. Inga konstigheter. Lottoland är ett av världens största spelbolag och är ett av få spelombud som erbjuder spel på lotterier från hela världen. 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!